**Uwaga:** Zdjęcie produktu może różnić się od rzeczywistej butelki lub opakowania w zależności od partii produkcji lub rocznika. Zachęcamy do zapoznania się z opisem produktu przed dokonaniem zakupu.
GIN Tanqueray Dry Rangpur
Gin Tanqueray Ranqpur produkowany w gorzelni Cameron Bridge położonej w Szkocji. Do produkcji tego ginu użyto jałowca, nasion kolendry, korzenia arcydzięgla oraz korzeni lukrecji.
Opis produktu
Gin Tanqueray Ranqpur produkowany w gorzelni Cameron Bridge położonej w Szkocji. Do produkcji tego ginu użyto jałowca, nasion kolendry, korzenia arcydzięgla oraz korzeni lukrecji. Całość jest macerowana w spirytusie zbożowym przed jego destylacją. Tanqueray Rangpur posiada w swym składzie dodatek owocu limonki „Rangpur”, jest to połączenie smaku mandarynki z limonką. Charakteryzuje się bogatym i mocnym aromatem owoców cytrusowych z wyraźnym akcentem jałowca, ziół oraz przypraw z nutą limonki. Na podniebieniu świeże z wyraźnym posmakiem skórki cytrusowej oraz jałowca.