Aperitif

Filtruj według
Cena
Kraj
Pojemność
Dostawcy
Filtruj
Produktów na stronę:

    APERITIF Sambuca Dei Cesare

    89,00 zł
    Ostatnie sztuki w magazynie

    Trunek ten wpisał się już w kary historii Włoch na tyle silnie, że stał się niemalże narodowym specyfikiem. Sambuca to połączenie mocy alkoholu ze specyficzną przyprawą pochodzenie chińskiego,.

    APERITIF Sambuca Passione Nera

    89,00 zł
    Ostatnie sztuki w magazynie

    Luxardo Sambuca Passione Nera charakteryzuje się głębokim kolorem czerni. Swój anyżowy smak zawdzięcza głównie dodatkowi lukrecji.

    APERITIF Aperol

    85,00 zł
    Dostępne w magazynie

    Aperitif pochodzenia włoskiego o zawartości alkoholu 11%. Napój majasnoczerwony kolor. Jego podstawowymi składnikami są goryczka, gorzkapomarańcza, rabar.

    APERITIF Cynar

    79,00 zł
    Dostępne w magazynie

    Wyjątkowy, słodko-gorzki smak to główny znak rozpoznawczy likieru Cynar – likier z prawdziwie włoską duszą!

    APERITIF Ouzo 12

    89,00 zł
    Ostatnie sztuki w magazynie

    Ouzo to napój słonecznych wysp greckich. Jest najbardziej znanym przedstawicielem rodziny alkoholi aromatyzowanych anyżem. Podstawowym dodatkiem zapachowym są zioła, anyżek, rumianek a także.

    APERITIF Ouzo 7

    67,00 zł
    Dostępne w magazynie

    Grecki trunek narodowy o anyżowym smaku wytwarzany z wytłoku winogronowego. Może być wytwarzany tylko w Grecji i na Cyprze i może zawierać inne przyprawy poza anyżem.

    APERITIF Ouzo Metaxa

    109,00 zł
    Ostatnie sztuki w magazynie

    Ten wyjątkowy aperitif, stworzony według tradycyjnej receptury zawiera mieszankę przypraw śródziemnomorskich.

    APERITIF Ouzo Nektar Pilavas

    79,00 zł
    Ostatnie sztuki w magazynie

    Nectar Pilavas spędza 2-3 miesiące w kadziach ze stali nierdzewnej. Nadaje to idealnie delikatnego smaku, z mocno wyczuwalnym aromatycznym anyżem. W mniejszym stopniu ale wyczuwalne są także.

    APERITIF Ouzo Pileus

    65,00 zł
    Ostatnie sztuki w magazynie

    Destylacja przebiega w klasycznych alembikach po czym przelewany jest do beczki.