- Nowość
**Uwaga:** Zdjęcie produktu może różnić się od rzeczywistej butelki lub opakowania w zależności od partii produkcji lub rocznika. Zachęcamy do zapoznania się z opisem produktu przed dokonaniem zakupu.
**Uwaga:** Zdjęcie produktu może różnić się od rzeczywistej butelki lub opakowania w zależności od partii produkcji lub rocznika. Zachęcamy do zapoznania się z opisem produktu przed dokonaniem zakupu.
Znany jako narodowy trunek węgierski, likier ziołowy o subtelnym słodko-gorzkim smaku i aromacie korzeni. Wytwarzany wg sekretnej receptury z ponad 40 rodzajów ręcznie zbieranych ziół rosnących na Nizinie Panońskiej.
Znany jako narodowy trunek węgierski, likier ziołowy o subtelnym słodko-gorzkim smaku i aromacie korzeni. Wytwarzany wg sekretnej receptury z ponad 40 rodzajów ręcznie zbieranych ziół rosnących na Nizinie Panońskiej. Swój kolor zawdzięcza leżakowaniu przez sześć miesięcy w dębowych beczkach. Jego receptura została stworzona pod koniec XVIII w. przez Josepha Zwacka – nadwornego medyka cesarza austro-węgierskiego Józefa II. Można go serwować zarówno jako aperitif jak i digestif, schłodzony jak i w temperaturze pokojowej. Doskonały na trawienie.