- Nowość
**Uwaga:** Zdjęcie produktu może różnić się od rzeczywistej butelki lub opakowania w zależności od partii produkcji lub rocznika. Zachęcamy do zapoznania się z opisem produktu przed dokonaniem zakupu.
**Uwaga:** Zdjęcie produktu może różnić się od rzeczywistej butelki lub opakowania w zależności od partii produkcji lub rocznika. Zachęcamy do zapoznania się z opisem produktu przed dokonaniem zakupu.
Piemonte Rosso DOC Passo del Bricco Szczepy: Nebbiolo 40%, Dolcetto 40%, Barbera 20% Leżakowanie w małej beczce dębowej barrique (o pojemności 225 litrów) przez ok. 8 miesięcy.
Piemonte Rosso DOC Passo del Bricco Szczepy: Nebbiolo 40%, Dolcetto 40%, Barbera 20% Leżakowanie w małej beczce dębowej barrique (o pojemności 225 litrów) przez ok. 8 miesięcy. Barwa rubinowej czerwieni z fioletowymi refleksami. Bukiet intensywny, z nutami owoców wiśni i kwiatów fiołków. W smaku harmonijne. Polecamy do wędlin sezonowanych i twardych serów, makaronów z sosami mięsnymi oraz pieczonej kaczki. Potencjał leżakowania: 4-5 lat