**Uwaga:** Zdjęcie produktu może różnić się od rzeczywistej butelki lub opakowania w zależności od partii produkcji lub rocznika. Zachęcamy do zapoznania się z opisem produktu przed dokonaniem zakupu.
WINO Yalumba Wild Ferments Shiraz
Wino produkowane przy zastosowaniu dzikiej fermentacji. Leżakuje w beczkach co najmniej 12 miesięcy w beczkach z dębu francuskieg, amerykańskiego i węgierskiego. Wyczuwalne aromaty ramarbaru, malin, wiśni i rodzynek.
Opis produktu
Wino produkowane przy zastosowaniu dzikiej fermentacji. Leżakuje w beczkach co najmniej 12 miesięcy w beczkach z dębu francuskieg, amerykańskiego i węgierskiego. Wyczuwalne aromaty ramarbaru, malin, wiśni i rodzynek. W smaku możemy wyczuć czerwone owoce, słodkie przyprawy, jeżyny, nuty dymne. Wino oznaczone certyfikatem "VEGAN".
Szczegóły
Kraj
Australia
Alkohol
14,5%
Kolor
Czerwone
Rodzaj
Wytrawne
Szczep
Shiraz