**Uwaga:** Zdjęcie produktu może różnić się od rzeczywistej butelki lub opakowania w zależności od partii produkcji lub rocznika. Zachęcamy do zapoznania się z opisem produktu przed dokonaniem zakupu.
SAKE Konishi Gold
Konishi wykorzystują swoją 450-letnią wiedzę piwowarską i stosując metodę tłoczenia "hiyashibori" (tj. tłoczenie sake w bardzo niskich temperaturach przy jak najmniejszej ekspozycji na powietrze, aby ograniczyć utlenianie), produkują to genialne Daiginjo.
Opis produktu
Konishi wykorzystują swoją 450-letnią wiedzę piwowarską i stosując metodę tłoczenia "hiyashibori" (tj. tłoczenie sake w bardzo niskich temperaturach przy jak najmniejszej ekspozycji na powietrze, aby ograniczyć utlenianie), produkują to genialne Daiginjo. W nosie delikatny owocowy zapach z nutami cytrusów, wiśni i gruszki. Lekkie, czyste, eleganckie i proste, o niskiej kwasowości i delikatnym smaku cytrusów, ogórka i gruszki.