- Nowość
**Uwaga:** Zdjęcie produktu może różnić się od rzeczywistej butelki lub opakowania w zależności od partii produkcji lub rocznika. Zachęcamy do zapoznania się z opisem produktu przed dokonaniem zakupu.
**Uwaga:** Zdjęcie produktu może różnić się od rzeczywistej butelki lub opakowania w zależności od partii produkcji lub rocznika. Zachęcamy do zapoznania się z opisem produktu przed dokonaniem zakupu.
Tequila Cenote Anejo wyprodukowana w destylarni "Fabrica de Tequilas Finos" w miasteczku Tequila w meksykańskim stanie Jalisco. Nad procesem jej destylacji czuwa Mistrz Arturo Fuentesa oraz Mistrz Kupażu Alejandro Garcia Paeza.
Tequila Cenote Anejo wyprodukowana w destylarni "Fabrica de Tequilas Finos" w miasteczku Tequila w meksykańskim stanie Jalisco. Nad procesem jej destylacji czuwa Mistrz Arturo Fuentesa oraz Mistrz Kupażu Alejandro Garcia Paeza. . Do produkcji trunku wykorzystuje wodę, płynącą u podstawy wulkanu Jalisco. Dodatkowo zostaje ona oczyszczona filtrami węglowymi z jonami srebra. Weber Blue Agawa zbierana jest po osiągnięciu dojrzałości, w wieku minimum 6/7 lat z nizinnego regionu Jalisco w Meksyku.