- Nowość
**Uwaga:** Zdjęcie produktu może różnić się od rzeczywistej butelki lub opakowania w zależności od partii produkcji lub rocznika. Zachęcamy do zapoznania się z opisem produktu przed dokonaniem zakupu.
**Uwaga:** Zdjęcie produktu może różnić się od rzeczywistej butelki lub opakowania w zależności od partii produkcji lub rocznika. Zachęcamy do zapoznania się z opisem produktu przed dokonaniem zakupu.
Volcan De Mi Tierra zrobiona jest z mieszanki 75% agawy nizinnej, wolno pieczonej w piecu opalanym drewnem przez 44 godziny oraz 25% agawy górskiej, która była podgrzewana przez 12 godzin.
Volcan De Mi Tierra zrobiona jest z mieszanki 75% agawy nizinnej, wolno pieczonej w piecu opalanym drewnem przez 44 godziny oraz 25% agawy górskiej, która była podgrzewana przez 12 godzin. Agawa jest następnie kruszona na kamiennym kole, a następnie fermentowana z rumem i drożdżami szampańskimi. Następnie przechodzi proces destylacji w miedzianych alembikach i ponownie w stali nierdzewnej.