- Bestseller
**Uwaga:** Zdjęcie produktu może różnić się od rzeczywistej butelki lub opakowania w zależności od partii produkcji lub rocznika. Zachęcamy do zapoznania się z opisem produktu przed dokonaniem zakupu.
**Uwaga:** Zdjęcie produktu może różnić się od rzeczywistej butelki lub opakowania w zależności od partii produkcji lub rocznika. Zachęcamy do zapoznania się z opisem produktu przed dokonaniem zakupu.
Niesamowita bursztynowa, wytrawna whiskey starzona w beczce po winie. Twórcą trunku jest Elliott Gillespie, a produkcja odbywa się w destylarni GOLD BAR otwartej w 2013 roku i mieszczącej się w San Francisco, stanie Kalifornia.
Niesamowita bursztynowa, wytrawna whiskey starzona w beczce po winie. Twórcą trunku jest Elliott Gillespie, a produkcja odbywa się w destylarni GOLD BAR otwartej w 2013 roku i mieszczącej się w San Francisco, stanie Kalifornia. Destylarnia zajmuje się produkcją whisky w kształcie sztabki złota, która prezentuje się niezwykle elegancko w barku, będzie również niesamowitym i oryginalnym prezentem na każdą okazję. Dodatkowo, do każdej sztabki dodana jest mosiężna moneta o nazwie "Lady of Fortune", która jest repliką kolekcjonerskiej monety zaprojektowanej przez znanego na całym świecie artystę Steven'a Noble'a. Co ciekawe, monety produkowane są pojedynczo w jednej w najstarszych mennic w Stanach Zjednoczonych. To tylko podkreśla wyjątkowość i unikalność trunku. Whiskey zamknięta w sztabkę złota o pojemności 0,7 litra.
Whiskey Gold Bar produkowana jest z takich zbóż jak kukurydza (88%), żyto (9%), jęczmień (3%), a destylowana jest z destylatów pochodzących zarówno z Kentucky jak i Indiany, a następnie podwójnie starzona we francuskich beczkach Napa Valley po winie Cabernet Sauvignon. Niezwykła delikatność whisky zachwyca i pobudza zmysły. Lekki miodowy aromat i słodycz pozwala zrelaksować się po ciężkim dniu.